YouCreate Companyvil skabe et netværk for innovative sjæle, designere og kunstnere

Er du interesseret i design, interiør og kunst? Det er iværksætterne Tabita og Brian Strebel Ottesen også. De står bag YouCreate Company, der vil skabe et netværk af interesserede kunstnere, designere og købere, der skal hjælpe det kreative miljø i Østjylland med at vokse.

De er også på en charmeoffensiv for at få budskabet ud. Derfor holder de Grand Opening for deres showroom i Odder nu på lørdag, den 30. september fra 11 til 17.

Kunstnerne og designerne, som YouCreate samarbejder med laver unikke værker inden for designhåndværk, kunst, interiør og stil, og herefter kan interesserede købe værkerne, og samtidig give tilbage til miljøet.

LÆS MERE: Så englene synger

Pay It Forward
Alle varer, der købes gennem YouCreate platformen får nemlig øremærket 3 % af salget til en pulje, kaldet GIV DET VIDERE, der skal doneres til forskellige projekter, som man som medlem af YouCreate-netværket kan være med til at udvælge. Der vil være fokus på projekter, der kan skabe sammenhæng i samfundet gennem innovative idéer.

‘Med andre ord, så skaber processen med køb og salg ringe i vandet og slutter ikke, men skaber nye muligheder. Det betyder, at du gør en forskel, når du køber eller sælger på vores platform,’ fortæller Tabita Strebel Ottesen.

På åbningsdagen vil der være livemusik til kl 15. Der vil være kaffe, vin, øl og sodavand, samt tapas fra Møllegården på Alrø. Du kan også møde nogle af kunstnerne bag værkerne og snakke med dem om deres arbejde.

Grand Opening af YouCreate showroom er lørdag d. 30. september kl 11-17 og foregår på Lemmestrupvej 20 i Odder. Du kan læse mere om YouCreate på deres hjemmeside.

DEL

SKRIV EN BESKED