Sig hej til en gris og bliv klogere på økologi ved gårdbutikken Topkærgaard, når Økologisk Høstmarked løber af stablen den første weekend i september

Er der noget smukkere end en gul kornmark, der vejrer i vinden i et bakket landskab?

Du skal faktisk ikke så langt fra Aarhus’ sprudlende byliv for at se sådan en. Topkærgaard er en familieejet gårdbutik og økologisk landbrug der ligger lidt nord for Aarhus, blot otte kilometer fra midtbyen, i natursmukke omgivelser.

Lørdag den 2. og søndag den 3. september kl 10-17 er gården en del af Økologisk Høstmarked 2017, der afholdes flere steder i Danmark.

LÆS MERE: Sådan får du mest bolig for pengene

Fokus på økologi
Begivenheden er den økologiske branches måde at sætte fokus på økologi. Det er alt fra små familiedrevne landbrug til store godser, der står bag og begivenheden gennemføres i samarbejde med Økologisk Landsforening. I 2016 havde Økologisk Høstmarked 55.000 besøgende på landsplan.

Under Økologisk Høstmarked byder Topkærgaard på flere aktiviteter for hele familien. Der vil blive serveret økologiske retter fra Aarhus-kokken, Niels Birk, og børnene vil have mulighed for at tumle på en legeplads med en stor halmpyramide, legetøj og linegang. Man kan også hilse på de forskellige dyr på gården og handle nogle af gårdbutikkens mange økologiske varer.

Du kan læse mere om Økologisk Høstmarked her, og læse mere om Topkærgaard på deres hjemmeside og deres Facebookside. Du kan også holde dig opdateret om topkærgaards event på Facebook her.

DEL

SKRIV EN BESKED