Aarhus Business College imødegår den stigende efterspørgsel for fjernundervisning med Aarhus Business College Online.

Det er dejligt at blive klogere, at bringe din faglighed up to date eller få den indsigt, du altid har manglet. Og det er helt optimalt, hvis du kan blive klogere uden at sætte din hverdag på pause.

I 2017 har Aarhus Business College lanceret et onlineunivers, der giver dig mulighed for at følge et stadigt voksende antal fag som fjernundervisning.

Som landets ældste handelsskole har Aarhus Business College leveret kvalitetsundervisning i Aarhus, før den benzindrevne bil blev opfundet. Nu bliver den 152 år store erfaring tilgængelig i cyberspace, hvor undervisere sidder klar bag skærmen til blandt andet at rette opgaver og svare på spørgsmål.

LÆS MERE: Læring på tværs af lande og kulturer

‘Vi kan se, at stadig flere efterspørger muligheden for at modtage undervisning, som passer ind i en travl hverdag. Den åbenlyse fordel ved online læring er fleksibiliteten. Men vores tilbud sætter en ny standard på området, fordi undervisningen også er effektiv, varieret og relevant,’ siger direktør på Aarhus Business College Gitte Nørgaard.

Uanset om du har mange års erfaring i erhvervslivet og gerne vil have teori bag din viden, om du er en student, som mangler et opkvalificeringsforløb, før du kan gå i lære i en virksomhed – eller du bare gerne vil være bedre til Word, Business English eller Matematik, så åbner Aarhus Business College Online nye muligheder.

Undervisningen består af varierede læringsformer som virtuel klasseundervisning, quizzer, video, interaktive programmer og casearbejde med udgangspunkt i praksisnære problemstillinger. Alle kurser og fag er tilrettelagt, så du kan bruge dine nye færdigheder i din egen virkelighed.

‘Der ligger grundige pædagogiske overvejelser bag hvert enkelt undervisningsforløb, som er af en høj faglig kvalitet. Vi har arbejdet på platformen i over et år, og vi glæder os til at introducere Aarhus Business College Online til både aarhusianerne og resten af Danmark,’ siger Gitte Nørgaard.

SKRIV EN BESKED