Det kan være svært  at overskue priserne på husbyggermarkedet og dermed også vanskeligt at gennemskue, hvad man reelt får for pengene. eurodan-huse’s husberegner kan være en hjælpende hånd.

Økonomien er måske det absolut væsentligste parameter, når du står og skal bygge hus, og mange nybyggere tager udgangspunkt i listepriserne på materialet fra byggefirmaerne. Men her skal du som kunde være opmærksom på, hvad det er for priser og materialer, du sammenligner.

Hvad får du for pengene?
For det første kan der være forskelle i materialevalg og tilvalgspriser, og ofte kan listepriserne også nå at ændre sig mange gange, inden du som kunde står med det endelige tilbud i hånden.
Enkelte byggefirmaer kører bevidst med forhøjede listepriser for at kunne give rabat, hvor andre vælger mere reelle listepriser. Det kan derfor være en økonomisk jungle at finde rundt i. Og det ved de hos landets ældste byggefirma, eurodan-huse:

‘Som kunde skal man sikre sig, at man sammenligner æbler med æbler – og ikke æbler med pærer. Eksempelvis er der stor forskel på, hvor meget der er inkluderet i materialevalget på et standardhus. Hos eurodan-huse hører der eksempelvis en tryghedspakke med i handlen med alarm, tyverisikring og forsikring ligesom, der også hører inventar med til alle værelser,’  fortæller salgschef i eurodan-huse, Thomas Klitgaard Petersen.

På samme måde kan der være stor forskel på, hvilke priser de forskellige byggefirmaer har på tilvalg som eksempelvis gipsloft, skråloft og mursten.

LÆS MERE: Maraton Reception på Aarhus Litteraturcenter

Fastprisaftale
eurodan-huse foretrækker derfor at give kunderne en samlet pris på hele byggeriet fra begyndelsen. En pris, der også holder, når kontrakten er indgået. De arbejder ikke med prislister, men med en såkaldt fastprisaftale. Og som det eneste byggefirma på markedet tilbyder eurodan-huse at beregne et meget nøjagtigt rådighedsbeløb for din familie ud fra de valg, som du har foretaget og med udgangspunkt i dine faste udgifter. eurodan-huse afsætter beløb til el og varme, der passer til dit nye hus, og deres beregninger er anerkendte af bankerne. Det giver tryghed og et overblik over dine muligheder.

‘eurodan-huse kan på grund af vores mere end 38 år i branchen tilbyde vores kunder et gennemarbejdet produkt til prisen. Vi gennemregner altid et komplet anskaffelsesbudget til kunderne og sikrer derved, at kundens økonomi altid hænger sammen med det, som er stillet dem i udsigt,’ forklarer Thomas Klitgaard Petersen, og han fortsætter:

‘Vi overlader ingen omkostninger i forbindelse med en byggesag til tilfældighederne. Når en byggesag og en kontrakt er indgået og aftalt, så garanterer vi, at der ikke tilløber yderligere omkostninger fra eurodan-huse.’

Husberegneren
www.eurodan-huse.dk finder du husberegneren, som hjælper dig med at finde prisen på dit nye hus. Beregneren viser ydelsen per måned for et realkreditlån ud fra dit valg af region, hustype, grundpris, udbetaling. Finansiering af eventuelle banklån er dog ikke medregnet.

DEL

SKRIV EN BESKED