Lørdag d. 8. april åbner Tivoli Friheden i Aarhus til en ny sæson. Denne gang er der øget fokus på bæredygtighed.

Tivoli Friheden åbner op for offentligheden lørdag d. 8. april kl 11:30 og holder åbent hele påsken fra 11:30 til 19.

Udover at Fed Fredag koncerterne er tilbage med et større program end nogensinde, er denne sæson også karakteriseret ved et øget fokus på miljøet. En af måderne det kommer til udtryk på er gennem en tivoli-klassiker i Aarhus, nemlig dobbeltdækker karrusellen, der er blevet fuldstændig CO2 neutral.

‘En dobbeltdækker karrusel med heste og elefanter er noget af det mest klassiske, man kan forestille sig i et tivoli. Når vi så gør den selvforsynende med vindenergi, er det et flot eksempel på, hvordan vi i Friheden fremover vil satse endnu mere på bæredygtighed,’ siger direktøren Henrik Ragborg Olesen i en pressemeddelelse.

LÆS MERE: Vær med til at slippe bycyklerne løs i Aarhus

Sammen med soltræet, som står foran parken og laver strøm til alle infoskærme og indgangsbelysningen om aftenen, tegner Energipladsen den bæredygtige vej Tivoli Friheden bevæger sig nedad. I forvejen møder gæsterne Klimaportalen, hvor alle kan følge med i det aktuelle strømforbrug. Og al den strøm, Tivoli Friheden ikke selv producerer, købes fra vindmøller.

Flyv, Sommerfugl, flyv!
Tivoli Frihedens nye forlystelse kaldes Sommerfuglen, og den er rettet mod de mindste. Det er en karrusel hvor barnet selv kan bestemme, hvor vild turen skal være. Det er muligt at dreje sin sommerfugl 360 grader rundt, eller bare nyde turen, som man ville gøre med enhver anden karrusel.

Tivoli Friheden byder også på underholdning i form af Fed Fredags-koncerterne. I år vil en række af Danmarks største stjerner spille på scenen med noget for alle aldre. Af kunstnere kan nævnes Gulddreng, Joey Moe, TV2, Gnags og Nik & Jay

Du kan se alle 21 koncertaftener til bare 399 kroner med et sæsonkort Platin, og se det fulde program på www.tivolifriheden.dk.

DEL

SKRIV EN BESKED