Pedersen & Nielsen er nu ikke kun eneforhandler af Volvo i Aarhus, men med det nye værksted og salgsafdeling, opfylder de også Volvos høje krav til at kunne kalde sig en Volvo Flagship Store. Noget, som de er meget stolte af.

Den nye Volvo salgsafdeling i Risskov slog dørene op i maj 2016 og siden da, har ombygningen til Volvo værkstedet været i fuld gang, så alle de aarhusianske Volvo-ejere nu kan få serviceret deres bil på et autoriseret Volvo værksted indrettet efter Volvos nyeste standarder.

’Vi står nu med et komplet og autoriseret Volvo set-up, som vi er utrolig stolte af – vi har personalet og faciliteterne til at varetage bilerne og kunderne helt fra start til slut, hvilket er utroligt vigtigt for os,’ udtaler Søren Kanstrup, Volvo salgsansvarlig i Risskov.

Volvo har et bredt modelprogram i Premium segmentet og har en lind strøm af nye modeller og designs på vej. I 2016 blev den nye 90’er serie færdiggjort med modellerne S90 og V90, og i år kan vi glæde os til en fornyelse af den populære XC60, som lander i butikken til sommer.

LÆS MERE: Bliv væk på Samsø: Labyrinten er verdens største

Volvos koncept: direkte kontakt til mekanikerne
En del af Volvos værkstedskonceptet er, at kunderne gennem hele processen har direkte kontakt til mekanikerne, som i Volvo-term kaldes Personlig Serviceteknikere. Din Personlige Servicetekniker reserverer værkstedstid, tager imod din Volvo, udfører service og reparation på den, udleverer den til dig igen og gennemgår, hvilket arbejde der er udført. Det betyder, at hver gang du kommer med din Volvo, bliver du modtaget af en person, du kender, og som kender både din bil og dig.

’Denne proces resulterer i mindre bureaukrati, færre muligheder for misforståelser og større tryghed for kunden, da det er samme person, som hjælper dem hele vejen igennem,’ tilføjer Sten Kristensen, værkstedschef i Risskov.

Volvo-uddannelse og teamwork
En anden måde et autoriseret Volvo-værksted skiller sig ud på er, at mekanikerne arbejder i teams, som har til formål at optimere processen og reducere ventetiden for kunderne.

Sten Kristensen, der har været med til at implementere de nye Volvo-arbejdsgange på værkstedet, tilføjer, at det naturligvis ikke er alle opgaver, hvor det giver mening at være to teknikere, men at de derimod kun gør det, hvor det giver mening.

Mekanikerne Ahmed, Morten og Michael mener selv, at det med at arbejde i teams giver både et bedre flow i arbejdsgangene, hvor de kan støtte sig mere op af hinanden og deres forskellige kompetencer, samt ikke mindst et bedre arbejdsklima, hvor man kommer tættere på sine kollegaer igennem det daglige arbejde.

LÆS MERE: Oh Land i front i magisk forestilling på Randers industrihavn

Lang historik med Volvo
Volvo er ikke et helt ukendt mærke hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning, der siden 1964 har været autoriseret Volvo-forhandler og værksted. Rejsen med Volvo startede tilbage i Randers-afdelingen, hvor Volvo-mærket sidenhen har spredt sig til koncernens afdelinger i Frederikshavn og Aalborg – og senest nu også i Risskov

Indvielse af værkstedet
Åbningen af det nye værksted bliver fejret ved åbent hus torsdag den 6. april fra kl. 16.00 til 18.00 på Ravnsøvej 2 i Risskov, hvor personalet står klar til at byde alle interesserede velkommen, både på værkstedet og i salgsafdelingen.

SKRIV EN BESKED