Kunne du tænke dig at blive væk?

Med et areal på 60.000 m2, svarende til 12 fodboldbaner, og et omfattende stisystem på 5½ km, er Samsø Labyrinten godkendt af Guinness World Records som verdens største labyrint.

Du mister hurtigt orienteringen, når du bevæger dig ind i Labyrinten, og allerede efter de første sving kan du fare vild. Da der er 186 T-kryds, kan du memt gå i ring eller ende i en blindgyde.

Der er otte mål i Labyrinten: Bl.a. Vikingetemplet, Stenkredsen og tre nye pladser – Hjertepladsen, Evighedspladsen og Uglens Hule. Ved blot at vandre planløst rundt, er det langt fra sikkert, du finder disse mål. De ligger simpelthen for godt gemt mellem træerne. Du skal derfor bruge en Stifinder, der er en quiz med en række spørgsmål.

Med Stifinderen i hånden går du ind i Labyrinten, og ved hvert T-kryds skal du besvare et spørgsmål. Der er to svarmuligheder, og svarer du rigtigt hver gang, finder du til sidst frem til det valgte mål. Hvis du svarer forkert på blot ét spørgsmål, risikerer du at fare vild! Stifinderne fås i varierende sværhedsgrad for voksne, familier, børn og for blandede grupper, og du kan vælge mellem 50 forskellige emner.

At gå i Labyrinten er en naturoplevelse i sig selv. Bevoksningen består af over 20 forskellige slags træer og buske. Og du kan være heldig at se eller høre nogle af områdets 30 fuglearter eller andre dyr som harer og ræve.

Labyrinten er ideel for feriegæster, familiefester, busselskaber, lejrskoler og til firmaarrangementer.

Billetprisen er 65 kroner for voksne og 55 kroner for børn i alderen 3 – 12 år. Der er 10 % grupperabat ved minimum 20 personer.

SKRIV EN BESKED