7-Eleven og Frisko fejrer skiftet til sommertiden med gratis is til aarhusianerne.

Søndag den 26. marts kl 12 bliver der helt sikkert travlt i 7-Eleven-butikkerne. Her uddeler Frisko nemlig gratis Magnum-is for at fejre skiftet til sommertiden.

‘Den sidste søndag i marts stiller vi hvert år uret en time frem. Sommertid er startskuddet på længere, lysere aftener, varmere dage, flere smil og masser af is. Hos Frisko har vi gjort det til en tradition at fejre dagen ved at dele 100.000 gratis is ud landet over,’ lyder det fra Magnum-producenten Frisko.

LÆS MERE: Spis morgenbuffet for kun 17 kroner

De gratis Magnum-varianter er Magnum Mandel, Magnum Double Raspberry og Feast Sandwich.

Når den sidste gratis Magnum-is er langet over køledisken er der stadigvæk halv pris på alle Frisko-is resten af uge 12 og hele uge 13, så der er stadigvæk god grund til at nyde foråret med en is. eller to.

SKRIV EN BESKED