Kammeradvokaten går sammen med Aarhus ind i et spændende 2017, hvor bl.a. en digital dagsorden spiller en stor rolle.

‘Aarhus er en utrolig dynamisk by, som bl.a. er kendt i hele verden for et fantastisk kulturliv. Det understreges, når byen i 2017 indtager den flotte rolle som Europæisk Kulturhovedstad. Og det er noget, vi ser frem til at tage del i”. Ordene er Tomas Ilsøe Andersens. Han er managing partner hos Kammeradvokaten/ Advokatfirmaet Poul Schmith.

Firmaet har i 80 år haft København som deres faste base. Men i starten af 2016 valgte firmaet at åbne kontor på Åboulevarden midt i Aarhus.

‘Vi ønskede at komme tættere på kunder og andre samarbejdsparter i Jylland. Kontoret i Aarhus danner samtidig base for firmaets servicering af de statslige styrelser og nævn, der rykker eller er rykket til Jylland som følge af Statens udflytningsplan,” forklarer Tomas Ilsøe Andersen.

Aarhus har i den senere tid fået stor international opmærksomhed. Det skete bl.a., da byen kom på en flot 13. plads på New York Times liste, 52 Places to Go in 2016. Det er ifølge Tomas Ilsøe Andersen med til at stadfæste, at Aarhus vil være et spændende sted at være, ikke bare i 2017, men også årene fremover.

‘Entreprenørånden hersker i den grad i byen, og der er mange store projekter i støbeskeen rundt omkring i byens forskellige kvarterer. Det vidner om en by i vækst, som vi er glade for at bidrage til”.

LÆS MERE: Adgangskontrol skal gøre livet nemt for brugeren og surt for tyven

Digitalt fokus
Med en fast base i det jyske har Kammeradvokaten/ Advokatfirmaet Poul Schmith mulighed for at tage deres ekspertise og arbejdsmetoder i brug for et helt nyt geografisk kundesegment. Det sker med et innovativt mindset, og firmaet har bl.a. stort fokus på at udvikle nye digitale løsninger, der kan forenkle juridiske processer hos kunderne.

‘Vores arbejdsmetoder, kvalitetssikring og DNA vil i lige mål blive forankret hér i Jylland. Det sker bl.a. gennem en stærk digital dagsorden, som understøttes af apps og webapplikationer –  bl.a. et helt nyt og unikt udbudssystem, som vi forventer meget af,” siger Tomas Ilsøe Andersen.

Firmaet tilbyder rådgivning på stort set alle juridiske områder. Og ofte har sagerne et vidererækkende perspektiv – juridisk og samfundsmæssigt. Derfor har firmaet etableret et solidt hold af jurister i Aarhus.

‘Vi har sammensat et stærkt team her i Aarhus bestående af både ”gamle” og nye medarbejdere. De har kastet sig energisk og topmotiveret over opgaverne – både de juridiske og alt det andet, der naturligt følger med, når man er med til at etablere et nyt kontor. Vi er gået all-in på Aarhus,” siger Tomas Ilsøe Andersen.

SKRIV EN BESKED