Den 2. Og 3. september 2017 forvandler Randers EgnsTeater industrihavnen i Randers til en spektakulær totaloplevelse af en forestilling. Billetsalget åbner mandag d. 20 marts.

Til september kan du opleve en sansemættende forestilling på Randers industrihavn, når sangerinden Oh Land står i spidsen for en forestilling udover det sædvanlige.

Watermusic, der er et af de 12 fuldmåneprojekter under Europæisk Kulturhovedstad, folder sig ud på Randers havn, og handler om byens tætte forbindelse til vandet. Forestillingen er inspireret af historien om pramdragerne, der helt tilbage i 1700- og 1800-tallet fragtede varer via vandveje på Gudenåen.

Watermusic bliver instrueret af Kevin Finnan fra det internationalt anerkendte britiske dansekompagni, Motionhouse, som tidligere blandt andet har koreograferet åbningsceremonien ved De Paralympiske lege i London 2012. En erfaring, han også har brugt forbindelse med skabelsen af Watermusic, som har over 100 medvirkende statister.

LÆS MERE: Spis morgenbuffet for kun 17 kroner

Oh Land som Havets Dronning
Udover Oh Land er hele 300 korsangere klar til at synge med, når forestillingen løber af stablen.

Den danske stjerne har selv komponeret korværket til Watermusic, og får derudover også rollen som Havets Dronning, der forelsker sig i en af pramdragerne.

‘Det er en forestilling, man som musiker kun kan drømme om at medvirke i. Det er et spændende univers, der skal udtrykke kærligheden mellem land og vand. Det lægger derfor op til at kombinere stilarter på en ny måde,’ fortæller Oh Land alias Nanna Øland Fabricius, som netop er ved at skrive og indspille musik til forestillingen hjemme i sit studie.

En forestilling ud over det sædvanlige
Watermusic bliver produceret af Randers EgnsTeater. Herfra lover teaterleder Peter Westphael, at det bliver en drømmende forestilling med lys og lyd, der kommer til at spille på de store følelser.

“Vi vil lave en forestilling helt ud over det sædvanlige, der udspiller sig, når mørket har sænket sig på september-himlen. Det bliver et sanseindtryk, der sætter følelserne i spil. Watermusic er samtidig en historie fra Randers med internationalt udsyn, der bliver samlet stykke for stykke i et samarbejde med vores kreative og dygtige samarbejdspartnere, ” udtaler han i en pressemeddelelse.

Forestillingen er 2. og 3. september kl 22 på Randers havn. Billetsalget er allerede begydnt, og billetterne rygwer hurtigt. De kan købes enten via www.watermusic.dk eller ved at møde op på Randers EgnsTeater.

SKRIV EN BESKED