Marts måned i Aarhus bliver bestemt ikke kedelig! Shopping til fordelagtige priser, gastronomi uden køkkenchefer og regler, vidensfestival med fokus på Europa og projektering på Aarhus Teaters facade.  

Aarhus er spækket med spændende, underholdende og nyskabende begivenheder. Vi har udvalgt fire helt unikke begivenheder til dig. Redaktionen ønsker dig god fornøjelse.

Lagersalg i rå og inspirerende lokaler
The Oak Men holder lagersalg i samarbejde med Anne Black og KAiKU

The Oak Men er en aarhusiansk interiørvirksomhed, der laver rå og maskuline interiørprodukter i egetræ. Den 10. marts holder de lagersalg i samarbejde med Anne Black og KAiKU i Brabrand. The Oak Men sælger ud af 2. sorteringsvarer, og der vil også være rabat på resten af deres sortimentet. Se hele deres sortiment her.

Det hele foregår i The Oak Mens rå og inspirerende lokaler i Brabrand fredag den 10. marts fra klokken 11.00 til 18.00, og lørdag den 11. marts fra klokken 09.00 til 14.00.

Læs mere om arrangementet her.

Spis god mad – uden regler og menukort
Gastronomisk Undergrund laver mad i en god sags tjeneste

Gastronomisk Undergrund er et frirum for unge legesyge og kreative kokke og konditorer, som mødes, eksperimenterer og laver mad i en god sags tjeneste. Køkkencheferne er blevet sendt hjem og menukortet smidt ud, med andre ord, så er der ingen regler.

Til hvert arrangement deltager en håndfuld kokke og konditorer, som hver skal kreere én ret i menuen. Der bliver på forhånd ikke aftalt hvilke retter der skal laves, så som gæst ved man derfor ikke, hvilke retter man kan forvente. Alt overskud går til velgørenhed.

Du kan bestille billetter her fra den 9. marts klokken 10.00. Arrangementet afholdes den 27. marts klokken 18.30 til 22.00.

LÆS OGSÅ: Gratis is til Aarhus

Et samspil mellem viden, kunst og kultur
Århundredets Festival pryder byens scener med underholdende og sanselige arrangementer

Århundredets Festival er en vidensfestival i og omkring Aarhus, der præsenteres af Folkeuniversitetet i tæt samarbejde med Aarhus Universitet og en lang række kultur – og uddannelsesinstitutioner. Festivalen præsenterer forskere, skuespillere, musikere og kunstnere side om side på byens scener til intelligente, underholdende og sanselige arrangementer.

Dette år er Aarhus Europæisk Kulturhovedstad og derfor er dette års tema EUROPA 1950-2000. Festivalen skydes i gang den 3. marts og varer til den 12. marts.

Du kan læse meget mere om Århundredets Festival og programmet her.

Projektion på Aarhus Teaters facade
’For Aarhus’ af Jenny Holzer dekorerer Aarhus Teaters facade med projektion af tekst

Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 præsenterer For Aarhus af Jenny Holzer. Værket består af projektion af tekst på Aarhus Teaters facade og præsenterer et udvalg af nutidige digte, prosa og personlige breve, der fortæller om konsekvenserne for mennesker, hvis liv slås i stykker af konflikter.

Du kan stadig nå at opleve de sidste to i rækken af ti værker lørdag den 4. marts til søndag den 5. marts klokken 18.00 til 19.30, og mandag den 6. marts klokken 18.00 til 19.00 og 19.30 til 21.00.

Du kan læse mere om værkerne her.

 

 

SKRIV EN BESKED