Efter at Bilka Tilst har holdt døgnåbent hele december måned, bliver løsningen nu permanent. Du kan nu se frem til at handle alle tider på døgnet fra fredag den 23. marts.

I december måned kunne kunder i hele landet gøre sine indkøb døgnet rundt i Bilka. Døgnåbent i Bilka var så stor en succes, at Bilka Tilst udvider åbningstiderne fra den 23. marts til at holde åbent 24 timer i døgnet, syv dage om ugen.

’Det er rigtig stort for os, at vi nu kan tilbyde kunderne at handle på alle tider af døgnet, så de ikke længere behøver at tænke på åbningstider. Vi har rigtig mange kunder, som var glade for at kunne handle på skæve tidspunkter, og det er selvfølgelig fantastisk, at vi nu kan imødekomme det ønske,’ siger Claus Dahl, varehuschef i Bilka Tilst i en pressemeddelelse.

Forsøget med at holde døgnåbent i alle landets Bilka’er i julemåneden gik over al forventning, og varehuset i Tilst var det hypermarked, der oplevede den største vækst og kundetilstrømning. Netop derfor mener Bilkas direktør, Mark Nielsen, at det er oplagt at holde døgnåbent i Bilka Tilst fremover.

LÆS OGSÅ: Bruuns Galleri støtter lokale ildsjæle

Nye åbningstider skaber en bedre indkøbsoplevelse
Bilka Tilst bliver det andet hypermarked i Danmark der har døgnåbent sammen med Bilka OneStop i Fields, der har haft døgnåbent siden december 2015.

Kunderne får nu mulighed for at handle på lige det tidspunkt, der passer dem bedst. Den udvidede åbningstid betyder også, at personalet kan udnytte de mere stille timer til at fylde hylderne og bestille varer. Dette betyder, at kunderne om morgenen vil blive mødt med en butik, der er i rigtig pæn stand og toptunet i dagtimerne.

’Overordnet set har formålet med døgnåbent været at skabe en bedre indkøbsoplevelse, og der er ingen tvivl om, at det virker. Ved at holde døgnåbent kan vi tage toppen af spidsbelastningsperioderne, vi har gladere kunder, og personalet kan fordele arbejdsopgaverne over flere timer,’ siger Mark Nielsen.

 

DEL

SKRIV EN BESKED