I 2016 støttede Bruuns Galleri lokale ildsjæle med 40.000. Shoppingcentret har valgt at gentage succesen i 2017.

I starten af 2016 oprettede Bruuns Galleri en pulje på 40.000 kroner, som skulle komme lokale ildsjæle til gode. Det aarhusianske shoppingcenter har igen i år valgt at støtte lokalsamfundet.

Hvert kvartal i 2017 donerer Bruuns Galleri 10.000 kroner til en lokal klub, et projekt eller en organisation, der fortjener et ekstra skulderklap og lidt økonomisk opbakning. Claus Brændegaard, Centermanager i Bruuns Galleri, forklarer hvordan shoppingcentret gerne vil give noget tilbage til lokalsamfundet:

’Det er lykkedes os, at blive en del af Aarhus gennem de 10 år Bruuns Galleri har eksisteret, så det er ganske naturligt for os, at støtte det lokalområde, hvor de som støtter os hver dag kommer fra. De fire vindere gennem året er alle lokalt forankrede i Aarhus, og er med til at skabe liv og aktiviteter her i Aarhus,’ siger han.

Shoppingcentrets kunder hjælper med at finde vinderne  
I hvert kvartal vælger Bruuns Galleri tre projekter ud, som skal til afstemning hos, blandt andet, shoppingcentrets kunder. Den endelige udvælgelse af vinderen sker nemlig gennem kunderne, via Bruuns Galleris Facebookside og via deres website. Hvis ikke man vinder donationen i det ene kvartal, er man mere end velkommen til at søge igen i næste kvartal.

Af sidste års vindere kan en flok Aarhus-bybønder nævnes, da de vandt 10.000 kroner til at etablere en byhave i Frederiksbjerg Bypark. Det blev muligt for dem at købe en masse spændende planter og bærbuske. Det er et område, hvor alle der har lyst kan smage, dufte og nyde de mange bær og krydderurter.

Donationen har blandt andet også hjulpet Ventilen Aarhus, der er et mødested for unge og SATS Aarhus, der arrangerer katastrofekurser for medicinstuderende.

Du kan stadig nå at være med – ansøgningsfrist til 1. kvartalsstøtte skal indsendes senest den 20. februar 2017.

DEL

SKRIV EN BESKED