eurodan-huse har lavet en løsning, der skal gøre processen fra boligdrøm til færdigbygget hus, så nem som mulig.

Det kan ofte være svært at overskue alle aspekter af et nybyggeri. Der er rigtig mange regler og reglementer, man skal holde styr på, og det kan være med til at gøre hele processen til en træls affære. Et nyt total koncept gør nu hele processen mere overskuelig og tryg for nybyggeren.

Nu vil eurodan-huse gøre hele processen så smidig som muligt for forbrugeren. Med eurodan TOTAL tilbydes en totalløsning, der hjælper de fremtidige husejere igennem hele byggeprocessen, fra valg af grund til færdigt hus. Ifølge administrerende direktør Thomas Dahl handler det om, at adskille sig positivt fra konkurrenterne.

‘Man vil hele tiden forbedre sig som virksomhed, og vi synes denne løsning er med til at give kunderne noget ekstra,’ siger han til oplev-aarhus.nu.

Rentefrit til indflytning
Med eurodan TOTAL betaler du først for huset, når du får nøglen i hånden. Det er udgifter, der normalt skal finansieres gennem banken med renter, der får prisen til at stige yderligere, som du slipper for her. Du sender simpelthen dine fakturaer til eurodan-huse, som så tager sig af resten. Det gælder udgifter til grundkøb, tilslutningsbidrag, stikledninger, byggestrøm, byggetilladelser, advokathjælp, med mere.

‘Alle de kedelige rudekuverter tager vi os af, så vi kan give kunderne mulighed for at koncentrere sig om det vigtige, nemlig designet af huset,’ fortæller Thomas Dahl.

Netop nu er der et kampagnetilbud, som gælder frem til 31. marts, hvor man har mulighed for at få finansieret byggegrunden i hele byggeforløbet til 0 % i rente – og derved spare mange penge. Du kan læse mere om eurodan TOTAL og andre løsninger på www.eurodan-huse.dk

DEL

SKRIV EN BESKED