Café Frederik på Frederiksbjerg genopliver fællesspisningen og skaber mere samvær om måltidet. Kig forbi den første mandag i måneden og slip for opvasken derhjemme.  

En gammel trend er tilbage, fællesspisningen. Café Frederik på Frederiksbjerg har pustet nyt liv i fællesspisningen. Det handler om at genoplive fællesskabet ved måltidet og møde nye mennesker. Den første mandag i måneden kan du slippe for opvasken derhjemme.

Maden er god og spændende. Christian Bøjlund, som driver Spisestedet Frederiksgade 42 er manden bag succesen. Han var en af Aarhus’ frontløbere inden for social dining og delemad. Hans ønske var at skabe mere samvær om måltidet.

Maden kommer på bordet i grupper, og man bliver sat sammen med andre mennesker, så det passer med retterne, som man deler. Man slipper for at lave mad, samtidig med at man møder nye mennesker.

Alle er velkomne
Det er ikke dyrt, tværtimod. Det koster 75 kroner per person, og hvis man er mere end fire personer, falder prisen til 65 kroner. Alle er velkomne, og fællesspisningen er ikke tiltænkt nogen bestemt målgruppe. Det er dog især studerende og børnefamilier som benytter sig af tilbuddet.

Aarhus Update skriver at Café Frederiks har haft stor succes med fællesspisningen. Christian Bøjlund fortæller blandt andet at hvis den store tilslutning fortsætter, så vil det være oplagt at udvide til flere fællesspisninger om måneden, men også udvide til andre områder af Aarhus.

Du kan holde dig opdateret omkring fællesspisningen på Café Frederiks Facebook her. Fællesspisningen finder sted den første mandag i hver måned.

DEL

SKRIV EN BESKED