Det kan være svært, at finde hoved og hale i hvilke begivenheder Aarhus har at byde på. Derfor har oplevaarhus.nu udvalgt fire begivenheder, som vi ikke synes, at du må gå glip af.

Aarhus’ kulturliv spænder bredt og har meget at byde på. Derfor har redaktionen udvalgt en lille håndfuld begivenheder, som vi ikke synes, at du må gå glip af.

Shopping
RETROGULD på Godsbanen


RETROGULD er et tilbagevendende aarhusiansk loppemarked med fokus på interiør. De beskriver dem selv som Danmarks hyggeligste retro – og vintagemarked. Loppemarkedet skiller sig dog ud, fordi de tilbyder håndplukkede kvalitetsloppefund. Man undgår altså de, til tider, knap så spændende kræmmerboder som man oftest finder på mange af landets loppemarkeder.

RETROGULD løber af stablen den 4. og 5. februar fra klokken 10.00 til 16.00 på Godsbanen. Entreprisen er 30 kroner og børn under 12 år er gratis.

Læs mere om loppemarkedet her.

Attraktion
ARoS åbner ny udstilling

Den 11. februar åbner en ny udstilling på ARoS Kunstmuseum. Det er den danske kunstner Jacob Kirkegaard der står bag udstillingen alt & intet. Jacob Kirkegaard har opnået international anerkendelse for sine lydinstallationer og disses fascinerende optagelser af verdens lyde. Han kombinerer videnskabelige undersøgelser og kunstneriske iscenesættelser og viser, hvordan lyd ofte underprioriteres i den moderne visuelle verden.

Udstillingen er tilgængelig fra den 11. februar til den 28. maj. Udstillingen præsenterer fem af Kirkegaards markante lydinstallationer.

Læs mere om udstillingen her.

Mad og drikke
Gastro Week i vinterferien


Endnu en gang kan man besøge nogle af Aarhus’ bedste restauranter, når man i vinterferien kan udfordre smagsløgene for billige penge. For den nette sum af 250 kroner kan man få en 3-retters menu på 17 forskellige restauranter i Aarhus – du bestemmer selv hvilken. Blandt andet Castenskiold, Mefiesto, Restaurant ET og nyåbnede Restaurant Ombord er en del af Gastro Week.

Gastro Week begynder den 9. februar og slutter igen den 19. februar. Læs mere og køb billetter her.

Musik
Atlas og VoxHall tilbyder musik for hele familien


Et af Danmarks bedste afrojazz-orkestre gennem tiden, The KutiMangoes, giver vinterjazz-koncert for musikglade drenge og piger. Hele familien er velkommen.

The KutiMangoes tror ikke på, at der er noget, der hedder børnemusik eller voksenmusik – der findes kun god musik. De er særligt kendt for at give alle en stor vitaminindsprøjtning fyldt med varme, glæde og solskin.

Koncerten løber af stablen søndag den 26. februar klokken 13.00, og prisen lyder på 80 kroner. Læs mere om koncerten og køb billetter her.

Redaktionen ønsker dig god fornøjelse

 

SKRIV EN BESKED