The Prodigy, Richard Ashcroft, Agnes Obel, When Saints Go Machine og Peter Sommer & Tiggerne er klar til at sætte gang i Ådalen.

Lørdagens hovednavn på NorthSide er fundet, nemlig engelske The Prodigy. Der er i den grad lagt op til en fænomenal lørdag på festivalen, når The Prodigy og en af 90’ernes største rockikoner indtager scenerne.

Musikken er elektronisk og koncerterne er festlige, ustyrlige og vilde. Sådan beskriver man på bedste vis The Prodigy. De har leveret elektronisk musik siden udgivelsen af singlen Charly i 1991 og da de året efter udgav Out of Space fik folk virkelig øjnene op for, hvad det engelske band kunne levere.

I slutningen af 90’erne udgav Richard Ashcroft sit første soloalbum Alone With Everybody, som indbragte ham en platinplade i hjemlandet, England. Samtidig banede han vej for Oasis og Britpop-bølgen de efterfølgende år. Det blev til i alt fem soloplader og foruden dette, 4 plader med The Verve. Med alt dette i bagagen forventes et udpluk af de bedste sange til lørdagens koncert på NorthSide, som uden tvivl, vil sætte gang i festen.

Der er også plads til danske navne
NorthSide har dog ikke glemt de danske kunstnere. De to engelske musikikoner får selskab af Peter Sommer & Tiggerne, When Saints Go Machine og Agnes Obel.

Efter flere års pause vender When Saints Go Machine tilbage til de danske scener. Forventningerne er høje, ikke mindst fordi det forhåbentligt sker i selskab med nyt materiale fra deres fjerde album. Agnes Obel har også været svær at finde på de danske scener, da der har været stor rift om hende i udlandet. Blandt andet med nummeret ’Riverside’ er der endnu mere grund til at glæde sig til NorthSide Festival 2017.

NorthSide løber af stablen d. 9.-11. juni i Ådalen i Aarhus. Der er allerede udsolgt af endagsbilletter til fredag og søndag, og med tilføjelsen af fem nye navne, forventes det ikke, at det går længe før lørdagsbilletterne også er udsolgt.

DEL

SKRIV EN BESKED