Racehalls 10.500 kvadratmeter byder på intense oplevelser indenfor gokart-ræs for familie, venner og arbejdskolleger.

Hvis du har benzin i blodet og en tung speederfod, så er der gode muligheder for at lukke din indre fartdjævel ud ved Racehall i Aarhus S. Racehall byder nemlig på en én kilometer lang racerbane for gokarts, og det er et meget varieret publikum, som bliver tiltrukket af banen.

‘Vi har i omegnen af 100.000 gæster gennem vores døre om året. Det tegner jo et godt billede af, hvor bredt vi rammer. Turister, virksomheder, institutioner, venneflokke, familier og eventgæster besøger hallen 362 dage om året,’ fortæller Henrik Stærmose, der er medejer og administrerende direktør i Racehall.

Gokart racing er for alle aldre. Racehall har 70 gokarts, som tæller både børne-, handicap- og twinkarts, og de 34 af dem kan køre på banen samtidigt.

‘Mange af de gæster, som besøger Racehall, får øjnene op for, at gokart er for alle. At kvaliteten hos os er enormt høj, at vi gør os umage, at sikkerheden er i orden, og det at køre gokart er en helt særlig oplevelse, som er pengene værd,’ fastslår Henrik Stærmose.

Selvom Gokarts stadigvæk er den største tiltrækker ved Racehall, er der gennem årene kommet flere tilbud til. I dag tæller hallerne restauranten The Diner, et sangstudie, to skibakker, fire Formel-1 simulatorer og konferencefaciliteter, og alle aktiviteter bliver taget lige så seriøst som Racehall’s hovedattraktion.

‘Når vi gør noget, gør vi det helt. Vi tilbyder oplevelser, som kan give mere end bare smil på læben. En times undervisning i sang, skiinstruktører, træning på racerbanen og Formel-1 simulation. Der er altid mulighed for at få et lag af læring og udvikling bygget på oplevelsen, og mange kommer igen og igen. Jeg tror, det er én af forklaringerne på vores høje besøgstal og langvarige succes,’ fortæller Henrik Stærmose.

Racehall har åbent næsten hver eneste dag (undtagen 24. dec, 31 dec. og 1. jan.) klokken 10-20. Du kan finde Racehall på Hasselager Centervej 30.

Læs mere på www.racehall.com.

KILDERacehall
DEL

SKRIV EN BESKED