Efter at have haft værelser på havnen i Aarhus i en længere årrække, udvider vandrerhjemmet Sleep In nu med nye lokaler i hjertet af Gellerup.

Vandrehjemmet Sleep In stiller 49 senge til rådighed for tilrejsende til Smilets By på Gudrunsvej 82 i Brabrand. Det skriver Lokalavisen Aarhus.

‘Der sker en masse nye spændende ting herude, som er værd at være med i. Vi vil være med til at skabe møder mellem mennesker,’ fortæller ejerne af Sleep In Gellerup, Joan Byrsting og Poul Pablo Nørgaard i en pressemeddelelse.

Åbent hus og reception
Åbningsreceptionen vil byde på taler af Rådmand for Teknik og Miljø i Aarhus Kommune Kristian Würtz fra Socialdemokratiet, direktøren for Aarhus som Kulturhovedstad 2017 Rebecca Matthews, samt Joan Byrsting og Poul Pablo Nørgaard selv.

Efter receptionen er der åbent hus, hvor man kan nyde international mad og musik med udgangspunkt i den varierede beboersammensætnings forskellige kulturer.

Sleep-In Gellerup får 49 senge i lokaler, som tidligere husede en børnehave og sundhedspleje. Sleep-In Gellerup drives af parret Poul Pablo Nørgaard og Joan Byrsting. De har indtil videre planer om at drive hostellet i to år, inden bygningerne er planlagt revet ned, men de er åbne for at finde alternative lokaler i Gellerup derefter, hvis hostellet bliver en succes.

DEL

SKRIV EN BESKED