Når JYSK åbner i Bruun’s Galleri d. 23. marts er det selveste Lars Larsen, der klipper den røde snor til butikken.

Kunderne i Bruun’s Galleri kan se frem til at få handlet deres dyner og puder uden at skulle forlade det aarhusianske indkøbscenter.

Torsdag d. 23. marts åbner JYSk nemlig deres første citybutik i Jylland, og det bliver Lars Larsen selv, der skal klippe den røde snor.

Tilbage, hvor det startede
Det er noget af en hjemkomst. Den allerførste JYSK åbnede nemlig i Aarhus på Silkeborgvej tilbage i 1979. Den nye butik i Bruun’s Galleri  er den første citybutik der åbner i Jylland.

JYSK har i forvejen to citybutikker i København, hvor konceptet har haft stor succes, forklarer Bo V. Andersen, der er Country Manager for JYSK i Danmark i en pressemeddelelse.

“Kunderne har taget virkelig godt imod vores nye citykoncept i København, og vi regner bestemt også med, at det bliver en succes i Aarhus. Vi har egentlig bare ventet på den rigtige placering, og det bliver simpelthen ikke bedre end i Bruun’s Galleri, hvor vi ligger lige i centrets hjerte,” siger han.

Butikken i Bruun’s Galleri bliver på 400 kvadratmeter, hvilket er væsentligt mindre end JYSKs øvrige butikker på omkring 1.000 kvadratmeter hver. Hvis kunderne mangler noget, kan de via opstillede tablets bestille varer fra JYSKs komplette sortiment og få dem leveret til deres hjemmeadresse eller til senere afhentning i citybutikken.

“Mange af vores butikker ligger lidt uden for bymidterne, men vi vil også gerne gøre det let for folk, der bor eller færdes i de større byer, at få fat i et godt tilbud fra JYSK. I citybutikkerne har vi derfor sammensat et håndplukket sortiment i et fedt boligunivers, der giver inspiration til, hvordan man kan indrette sit hjem efter alle kunstens regler,” siger Bo V. Andersen.

DEL

SKRIV EN BESKED